workout!Det blev inte mycket till bloggande idag, men eftersom jag ligger ett inlägg efter Hannish slänger jag in en lite uppdatering om dagens händelser. Den bestod av ett aerobicspass och förberedelse inför svenskaprovet som äger rum på måndag. Både trevligt och otrevligt alltså. Jag fick även tillbaka min historiauppsats som äntligen är klar, den ska det tydligen tävlas med. Juste, pappskallarna funderar på att gå ett zumbapass, might be nice?

xoxoxoxoxo
pappskalle

jag vill ha dig baby


Lyssnar på Magnus Uggla och Carola, de har gjort en asnice hit. Pumpar högt högt, taket lyfter. Den är catchy. Pigga pappskallar efter helg, jodå. Länkar denna underbara skapelse;
 Magnus Uggla – Jag vill ha dig baby (feat. Carola)(Niclas Kings Remix)

Enjoy it darlings!

Hanna har en väldigt fin min. Nya puppie-eyes, lovely,
Fett peppade denna måndag, ytterligare en wunderbar vecka att se fram emot.

samhälle på G,
oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
pappskallarna

från antons datorrrrrrr

WOOOW en UPPDATERING!!! vi börjar om tre minuter, tack för lånet Antooon!
peace out.

en helt vanlig onsdag


Ebbish och B-klassens ena Elin sitter bredvid mig och låtsas vara Iran. Hoppas det går bra för dom. Jag lever på Ebbas laddare eller min dator lever på den, därför jag sitter här och får ont i ryggen höhö. Jag skriver uppsats för jag är inte klar, höhö. Ebbish är klar, såklart. Alltid så duktig. Fast vi är mindre duktiga på att uppdatera bloggen, SKAMLIGT! JAG FÖRSTÅR ER BESVIKELSE! men nu fick ni en fin bild på mig iaf, jaa jaag veeet det är Ebba ni vill se men SYND! ni får nöjja er såhär, höhö.
xoxoxoxoxoxox
en pappskalle

Gott nytt år!Halloj,
Gott nytt år allihopa, dags för en nystart!
Tillbringat lovet med att bland annat tillverka smycken ex det jag har på mig här ovan. Säljes för 50 kr stycket och vinsten går till väldigt välgörande ändamål.
På måndag börjar skolan igen,

XOXOXOXOXO

Gott nytt pappis-år!

en liten summering av webcam-året

RSS 2.0