en bit gris


Pappskallarna har skrivit årets sista prov, det var ett dumt prov men dom är glada ändå för det är juletid. Har man en ljusstake framför näsan, då är det jul! Nu är dom hungriga, har en lång väntan framför sig tills klassen ska gå till wookhouse och äta thaimaud istället för julbord, AHH OH NO DID NOT! I DID NOT SEE THAT COMING! Ohyes, det är gott. Men dom är hungriga som då ska nog äta julbordet också, lite ägg och en bit gris. Mat är bra det ska man ha!

Då var det bara att önska alla:

EN RIKTIGT GOD JUL !!

pimp my näsaSom plåster på såren för den otroligt dåliga uppdateringen hittade jag en hemskt fin bild! Pimpade den lite så att den blev lite mera julig. Hanna hade redan en sådan fin hatt, blev avundsjuk och målade därför dit en lika fin på mig själv. Rudolf gav oss varsin mule i present. Söt ren. Om ni ligger och gråter därhemma i desperat behov av flera pappisinlägg så är det bara att skriva en liten kommentar så kommer det hem två finfina historieuppsatser på 15 sidor vardera i mejlkorgen!

Puss och kalas.


Ett meddelande från receptionen

Om ni undrar varför pappisbloggen går mycket trögare det här läsåret än förra året så kan det bero på att det obegripliga skedde. Pappisarna fick mer läxor och mindre liv. Vi ber om ursäkt men all klagomål bör direkt skickas till våra lärare kontaktinfo till dessa går att hitta på hts.se. Vi hoppas att vi under nästa termin ska kunna få bloggen att rulla så som det borde och uppnå sin fullaste potential.

pappskallarna på julfest


FREEEEEEDAG !!!! (vi kan döpa det till Q)
Charmigt fredagsfolk somutvecklas till väderkvarnar!!
Pusss och hajsan bajsan

VÄDERKVARN!! <3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3

tillbaka om 15 minuter en kvart.

!!!!!

RSS 2.0